Triangelakkorder

Dette er et ekstra modul. Modulet er ikke inkluderet i prisen for Enneagram Craftsman.

Triangelakkorder giver dig indsigt i et af de stærkeste forandringsarbejder, Enneagrammets visdom tilbyder.

En akkord er en samklang af mindst tre toner. Akkord = fra fransk accord, af latin ad ’til’ og c(h)orda ‘streng’; også forbundet med latin cor ‘hjerte’.

Når du over tid har arbejdet med udvikling af dine tre intelligenscentre (hoved, hjerte og krop), er det fortsatte arbejde at skabe et naturligt tilpasset og overensstemmende flow mellem disse. Dette flow giver Triangelakkorderne. 

Idet din opmærksomhed og nærvær rettes mod punkterne af treklang, skabes der meget bevægelse og akkorderne (samklang) opstår. Treklangen bliver til et ressource-flow der udløses i forhold til krav i en bestemt situation. Bevægelsesstrømmene, der er en naturlig proces af nærvær i loven om tre, giver akkord og forøget fri energi. Dette er en af de absolutte vigtigste facetter af Triangelakkorderne.

Men Triangelakkorderne er mere end det. Dine tre vitale grundlæggende aspekter af livsenergi er indlejret i dem. Der er altså et sammenspil med instinkterne her. Triangelakkorderne giver dig mulighed for at blomstre i din indre udvikling. Hver triangel manifesterer flydende balance, således energierne anvendes naturligt, passene og i samklang med enhver given situation.

Triangelakkorderne giver dig også tre basisformer af følelsesmæssig regulering. Disse triangler handler om, hvordan du håndterer at få opfyldt dine basale behov, igen på en naturlig og sund måde.

For at bringe alle disse vitale funktioner i balance, i et sundt og glædeligt virke, kræver det et integrationsarbejde. Integrationen er en sammenkobling, forening og afbalancering af differentierede dele. Balancering af alle funktionerne (dine tre intelligenscentre, dine tre vitale livsenergier og din følelsesmæssige regulering) er fundamentalt vigtig for din transformationsproces der bringer dig i kontakt med dine højere essentielle kvaliteter.

For at opnå integration kræver det anvendelse af en universel vækstproces, en vækstproces som vi gennemarbejder i løbet af disse dage.