Enneagram Craftsman (EC)

Enneagram Craftsmans programmet er et udvalg af specielle arbejdsområder fra Enneagrammet, som er særligt givende for din personlige udvikling. De udvalgte arbejdsområder er:

  • Tre Centre (2 dage)
  • 45 Instinktkategorier (2 dage)
  • Objektrelationer (2 dage)
Dette arbejde hjælper dig i at afdække skjulte intelligenser i dig. Det sætter rampelys på selve hjertet og sjælen i dit indre arbejde med Enneagrammet.

Det er både en entré for dig der er nybegynder i indre arbejde, og i særdeleshed også for dig der har været engageret i rejsen med Enneagrammet i længere tid. Programmet giver dig en enestående skarp forklaring på de ofte uudtalte snubletråde og uundgåelige bump på din udviklingsvej.

Sted: Århus
Start: 21. april 2023
Pris pr. 2 dages modul = kr. 7.200,- inkl. moms

Ved samlet køb af alle 3 moduler er prisen: kr. 19.500,- inkl moms. Rabat = kr. 2.100,-. Beløbet betales lige efter tilmelding. 

Bemærk! Triangelakkorder kan kun købes seperat. Det er et ekstra modul på 2 dage. Modulet er ikke inkluderet i prisen ved samlet køb. Derfor betales der seperat for dette modul. Pris: kr. 8.800,- inkl. moms.

Tilmeldingen er bindende. Dvs. når du først har tilmeldt dig, er betalingen for hele forløbet bindende. Du vil ikke kunne få refunderet noget, uanset hvad årsagen til afbrydelsen af forløbet end måtte være. 

Der er ingen forplejning inkluderet i prisen.